Tragna Eğitimi- 12. Hafta

Tragna Enerji Çalışmaları’nın adı Yolculuk’tur. Birkaç sebeple…
Öncelikle Yolculuğun kendisi Tragna’dır; yani Yol’da ilerlerken deneyimleriniz ölçüsünde Tragna Üstadı olursunuz.
Sonrasında Yolculuk adı üzerinde Yolculuk’tur; bir kez bu Yol’a girince, deneyimlediklerinizi asla hayatınızdan çıkaramazsınız. Çünkü her Bilgi gibi, Tragna’da size sorumluluk yükler; onu tanıyınca “tanımıyorum” deme şansınız yoktur.
Dahası Tragna bugüne kadar gördüğünüz en renkli yolculuktur çünkü size sizinle karşılaşma ve tanışma fırsatı sunar: Önce korkularınız ölçüsünde ve tabiri caizse, Dante’ nin cehennem tasavvurlarının sınırlarında gezinir, sonra ışığınız kadar cennetin doruklarına çıkarsınız…
Eğer bu denilenlere hazırsanız, işte bu dönem başlayacak Tragna çalışmaları şöyledir:
Çalışmalara katılmak isteyenler, çalışma akşamları yarı tok olmalıdır. Aynı gün içinde alkol, kırmızı et, fazla tuzlu-tatlı gıda veya kahve tüketimi yapmamalıdırlar.
Tragna oldukça güçlü bir enerji kapısıdır. Bir kez inisiye olduktan sonra Tragna enerjisi sizi sürekli sarar. Bu enerji olumlu veya olumsuz kullanılmaya açıktır çünkü enerjinin kendisi olumlu veya olumsuz kavramını bilmez.
Çalışmalara katılanların baştan bu durumu kabul etmeleri gereklidir.
Her çalışma bir öncekinden daha güçlü olacağından, katılımcıların grup çalışmalarının bir-iki gün öncesinden başlamak üzere, kendilerine özel bir perhiz uygulaması gerekebilir. Bu perhiz kişiden kişiye farklılaşsa da, genel olarak kahve-alkol-kırmızı et-aşırı tuzlu-tatlı tüketiminin olmaması ve en az iki litrelik su tüketimi şeklinde ifade edilebilir.
Çalışmalara başladıktan sonra her inisiye adayının bir sonraki grup çalışmasına kadar bireysel olarak yapması gereken zikir çalışmaları vardır. Katılımcıların bu çalışmaları aksatmamaları gereklidir.
Tragna çalışmalarına katılanların Tragna ’yı enerji transformu için; halk arasındaki ifadesiyle maji amaçlı, kullanmayacaklarını kabul etmeleri gereklidir. Buna rağmen bu çalışmalarda elde edilen bilgilerle maji yapanların başına gelebileceklerden Tragna® sorumlu değildir.
Çalışmaları SIRA İLE YAPMALISINIZ
Eğitim Özellikleri
- Dersler 7
- Sınavlar 0
- Süre 7 Gün
- Yetenek seviyesi Tüm seviyeler
- Dil Türkçe
- Öğrenciler 119
- Değerlendirme Evet
-
Zi-Khun Mantrası uygulama şekli ve ses kullanımı